Čeština
Celkem: 0,00 Kč

Zásady ochrany osobních údajů

Na tomto místě vás informujeme o způsobu, jakým shromažďujeme, používáme a chráníme informace, které nám můžete prostřednictvím těchto internetových stránek (dále jen „web“) poskytnout. Před vyplněním jakýchkoli informací v rámci tohoto webu si zásady ochrany osobních údajů pečlivě prostudujte. Tato stránka je určena pro obyvatele České republiky.

Zásady ochrany osobních údajů

Dle nařízení Evropského parlamentu a Rady EU č. 2016/679, obecné nařízení o ochraně osobních údajů a zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Správce osobních údajů zpracovávaných v e-shopu www.tradag.cz

TRADAG, spol. s r.o.
Textilní 3411/5
400 01 Ústí nad Labem
IČO 47783052

Kontaktní osoba Ing. Josef Šulc
tel. +420 475 211 379
e-mail info@tradag.cz

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:
Vyřízení objednávky a řešení případných reklamací.

Abychom vám mohli odesílat objednávky a zajistit efektivní vyřešení vašich případných požadavků a reklamací, zpracováváme vaše jméno a příjmení, doručovací adresu, e-mail, telefonní číslo, číslo bankovního účtu, objednané zboží a jeho cenu.

Právním důvodem tohoto zpracování je plnění smlouvy. Uvedené osobní údaje za tímto účelem zpracováváme po dobu trvání záruční doby.

Zasílání newsletteru a obchodních nabídek. Abychom vás mohli informovat o aktuálních nabídkách a slevách, zpracováváme vaše jméno a příjmení a e-mailovou adresu. Právním důvodem tohoto zpracování je váš souhlas, který nám poskytujete při vyplnění registračního formuláře a který můžete kdykoli odvolat.

Pro lepší kvalitu našich služeb spolupracujeme s některými zpracovateli, kterým mohou být vaše data zpřístupněna. Ke zpřístupnění dochází výhradně v souvislosti se službami našeho e-shopu a pouze v nezbytném rozsahu. Těmito zpracovateli jsou: Google, Heureka, Seznam. Nikomu dalšímu osobní údaje bez vašeho výslovného souhlasu neposkytujeme.

Tyto informace byly naposledy aktualizovány 11. 5. 2018.